Banket actie

Vanaf vandaag kunt u banket bestellen bij CMV de Harmonie!

We hebben verschillende soorten kransjes, een banketstaaf en kniepertjes. Door bij ons te bestellen helpt u de Harmonie tijdens deze corona-crisis. Dan kunnen wij, zodra het weer mag, mooie muziek maken en een gezellig concert voor u organiseren.

Bestellen kan via cmvdeharmonie.nl/banket

Reacties uitgeschakeld voor Banket actie

Uitslag Rabo ClubSupport

Afgelopen week ontving onze penningmeester een envelop in de brievenbus van de Rabobank. Hierin zat een certificaat waarop de uitslag stond van het Rabo ClubSupport. Wauw! Ruim €500,-! Daar kunnen onze instrumenten mooi van onderhouden worden en gaan we kijken naar nieuw bladmuziek.

Alle stemmers onwijs bedankt! Zonder jullie hadden we dit bedrag nooit bijelkaar gekregen.

In december willen we nog een actie houden waarbij verschillende soorten lekkernijen besteld kunnen worden. Maar daar horen jullie later wel meer over!

Reacties uitgeschakeld voor Uitslag Rabo ClubSupport

ClubSupport

De Rabo ClubSupport is weer begonnen en wij doen mee!

Om mensen enthousiast te houden voor onze muziek is het belangrijk om onze muziekbibliotheek regelmatig aan te vullen met nieuwe muziek. En daarnaast hebben onze instrumenten jaarlijks onderhoud nodig om ze goed te laten blijven klinken. 

Daarvoor is geld nodig en we hopen dit via de Rabo ClubSupport te verdienen. Jij kan ons daar bij helpen! Het is heel simpel.

Wat moet je doen?

Om op ons te kunnen stemmen moet je lid zijn van Rabobank Drentse Land. Door in te loggen in de Rabobank app of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
Hier kan je meer informatie vinden over de actie.

Reacties uitgeschakeld voor ClubSupport